Nuffnang Ads

Thursday, October 7, 2010

Dinner At Kuching Hong Kong Noodle House At Padungan



We went over to Hong Kong Noodle House located at Padungan for dinner, the place is pack with customers



Here is some of the food we order from the chef recommendation


roasted duck rice



chicken rice


kampua noodle with char siew



kampua noodle with pork



wanton


finally got to eat fried wanton find it very crispy


fried tofu


some dessert my friend order


total for the dinner


The address :
Lot 95 -98, Jalan Padungan,
93100 Kuching, Sarawak
Tel: 082-426005

Hong Kong Noodle House also has a branch which is located at Wisma Seberkas.

1.04-1.05, Wisma Seberkas,
Jalan Tun Abang Haji Openg,
93000 Kuching, Sarawak.
Tel: 082-421622

13 comments:

smallkucing said...

Like the look of the Wantan

Glo-w~* said...

everything looks so yellow -_-" i wanna see the food! noms

Ronnie said...

love the kampua noodle with pork...!

Hilda Milda™ said...

the food looks good and the price is so reasonable! :D i want those wantan plssss!

Adrian said...

I see loads of nice food! LOL
fried tofu please LOL

~J'@nn~ said...

i want the fried wantan :D

MsXeRoZ Nicole said...

wahh shiok! WANTAN!!

Salty Bodice Ripper said...

how come food there is cheaper!!

Nana Eddy said...

foood. now I'm hungry. *running off to find something to eat

TOLANIC said...

The roasted duck looks awesomely delicious.

ErikaToh said...

Sigh...it's hard to get pork where I am at the moment... I love all those mouth-watering dishes! *Drooling* :P

Macqueen said...

not a good place to eat, the place and food very dirty, my mum and dad get food poisoning Very Bad,after have dinner at there. (HONG KONG NOODLE, PADUNGAN)

Sriwahyuni Basri said...

assalamualaikum,wr,wb...kenalake jeneng aku mbah sriwahyuni saka sarawak/malaysia
aku mung dadi pantara kanggo menyampaikan babagan ritual gaib om agus,aku sengaja nulis saithik kesaksian kanggo menehi, barangkali ana kanca-kanca sing lagi kangelan masalah ekonomi/kedhuwitan utawa nduwe masalah utang piutang.permasalahan arep neng tuntas om agus karo ngelmu gaip sing kasat mata.!!
pisan-tama aku mengucapkan tampa asih akeh marang om agus sing wis ngewangi kuripan keluarga aku, dhisite aku mung kerja dadi tukang wisuh keliling. pamakolehan aku dina paling dhuwur 70ribu, mung pas pasan kanggo mengecukupi kuripan keluarga aku..alhamdulillah saiki ket aku bergabung dadi member (om agus), aku wis ping ping menang togel lan iki kemenangan aku yg menyang 3x nya kemarin neng asih angka ritual 4d,syukur alhamdulillah angka yg diwenehna om tembus lagi, pangimpen aku sajrone iki wis dadi kasunyatan kuripan keluarga aku pun adoh luwih becik saka ing sadurunge...
gae bapak/simbok sing pengen ngentukake rejeki liwat laku togel..nek sampeyan berminat ayo hubungi dheweke ndang
neng no.hp : 082380387219 (om agus)
insya allah sampeyan arep kedadeyan sukses nek sampeyan arep njupuk keputusan kanggo mengikuti ritual gaib om agus..

info luwih genep klik =>> http://togelomtembusjitu.blogspot.co.id/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...